Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
r bodzio K T RODZIUNIA FF Kasia Tłumacz Lukasz Mazurek aurelia1985 Wierzbicka gosiaczek8411 jendze (57693 niezalogowanych)
281 Postów

(grzes333)
Stały Bywalec
odwracasz kota ogonem , nie piszemy o mnie tylko o tym marnym prowokatorze
wiec zostaw dla siebie swoje marzenia erotyczne /
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
RODZIUNIA FF
(RODZIUNIA)
Wiking
skoro jest taki marnym prowokatorem to chyba nie mialby az takiego wplywu na ciebie??? wiesz cos o moich marzeniach??? masakreee ja nawet jeszcze o nich nie wiem ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
281 Postów

(grzes333)
Stały Bywalec
marna prowokacja

i juz wiemy dlaczego musial uciekac z Polski
ktoz.blox.pl/2008/12/Psi-smalec-w-okolicy-Slomnik.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
RODZIUNIA FF
(RODZIUNIA)
Wiking
a to co?? noo ja sie poddaje ..ja sie z wami nie dogadam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
RODZIUNIA napisał:
a to co?? noo ja sie poddaje ..ja sie z wami nie dogadam
biedni ludzie, co to myślą, że z Polakiem to się po polskiemu idzie dogadać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
281 Postów

(grzes333)
Stały Bywalec
jak sie jest slaba osobowoascia , a inni nie ulegaja wplywom,to tylko foch pozostaje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
RODZIUNIA FF
(RODZIUNIA)
Wiking
wiec mam czekac na twojego focha czy co???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
@grzes ples-chocbym dostal bana i tak bede zadowolony.Tak jak wspominalem kiedys wczesniej zalozylem konto tylko po to aby temu socjopacie Jasta102 pokazac jak to jest...By odczul nienawisc skierowana w strone tego drugiego czlowieka z czym On sie na codzien identyfikuje.Zasluzyl na to.Pomimo tego,ze nie jest mi z tym dobrze,ze ublizam drugiemu czlowiekowi daje sobie usprawiedliwienie....Zbiera mnie na wymioty kiedy pomysle,ze to nie jest dobrze na moj kregoslup emocjonalny-ublizac drugiemu.Nie tak zostalem wychowany.... @RODZIUNIA FF- przefajna kobietko-nie wysuwaj takich wnioskow,W zaden sposob nie obrazuja tego jakim jestem czlowiekiem na zewnatrz.To tylko forum.tutaj mozna byc ,,kazdym" Problem polega na tym,ze co niektorzy traktuja to forum na zbyt powaznie.Krzycza,chlapia pyskami -bronia tego tak jakby stanowilo ich gleboka czesc samego siebie.Coz.Przykre troche..Ale cenna uwaga,tyle ze zle trafiona.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
sebaseba napisał:
Tak jak wspominalem kiedys wczesniej zalozylem konto tylko po to aby temu socjopacie Jasta102 pokazac jak to jest...By odczul nienawisc skierowana w strone tego drugiego czlowieka
wow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
sebaseba napisał:
Wyglada na to, ze matka Jasta102 w trakcie ciazy nie zalowala sobie slomnickiej gorzaly.
oj Polaku Polaku
@JASTA102 zapewne nasuwa Ci sie pytanie:co ja tutaj robie? w sobote.w dniu najwazniejszego swieta.Co ja tutaj robie pomimo moich wczesniejszych wpisow na temat spedzania weekendu na forum MN....-abym nie byl hipokryta (powinienes znac to slowo-wkoncu to Twoje drugie imie) juz Ci odpowiadam szary czlowieczku,karykaturo normalnosci-otoz moja Pani pojechala do Polski ,razem z dziecmi,a ja nie wykorzystujac sytuacji(np wspomagac polska nauke) i nie pijac whiskey (z mlekiem jak kto lubi) bedac samemu w domu-powinienes to zrozumiec(wszak to dla Ciebie codziennosc) ciesze sie odrobina spokoju.A fakt iz nie uspokajam swojego alkoholowego sumienia ciepla wodka,o ktorej tak czesto wspominasz(masz jakis sentyment do tego czy jak?) powinien Ciebie juz calkowicie zrazic do mojej osoby.Ale o tym wiesz.Jasiek pamietaj.Zegar cyka.Tyka .Bamm!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok